Sjælsrejse er en form for indre rejse, hvor du forløser og ophæver gamle bånd og bindinger som holder dig nede.

Sjælsrejse Releasing

Sjælsrejse realeasing

Under sjælsrejse realeasing er der fokus på at ophæve karmiske blokeringer, så du kan blive endnu mere fri til at leve det liv du drømmer om. Det kan være i relation til dig selv eller andre mennesker.

 

Sjælsrejse er en form for indre rejse, hvor du forløser og ophæver gamle bånd og bindinger som holder dig nede. Din sjæl kommer med ud på en spirituel rejse, hvor den bliver løftet op i de højere og finere luftlag, hvor transformationen sker mere effektivt end i den mere bastande energi, der omgiver os her på jorden.

En rejse ud i tid og rum enten fortid eller fremtiden eller begge dele, for at forløse eller manifestere det du gerne vil opnå. Hvis du vælger rejsen ud i fremtiden, kan du hente, opgradere og integrere din ny form og struktur.

 

Sjælsrejsen er en effektiv, enkel og kraftfuld måde at sjælsudligne gamle mønstre på, få indsigt og blive endnu mere hel og fredfyldt. På denne måde kan du nemmere opnå det, du drømmer om i livet.

Under sjælerejsen, som englene er med til at udføre, får du clairvoyante budskaber imens, så du kan følge med i, hvad der sker undervejs. Under rejsen ligger du blot med lukkede øjne og følger med imens.

Hun er helt fantastisk, alt hvad hun vidste var sandt!! Hermed de varmeste anbefalinger fra mig

Pia Friederich