Om mig

Home

Om mig

Jeg hedder Caroliinee og har 25 års erfaring som spirituelt medie og behandler.

Min hensigt er at skabe glæde og balance i folk, så de kan komme videre og skabe sig mere af det liv de ønsker sig. Finde deres passion i livet og få redskaber til at opnå deres drømme og mål. Det er mit mål at de bliver  endnu mere afklaret omkring deres situation og eventuelle udfordringer, som de møder på deres vej.

Jeg synes, det er rigtig spændende og tilfredsstilende at hjælpe andre på en dybdegående måde og opleve folk blive glade for den hjælp jeg giver dem. At de føler det giver dem mening. Jeg er meget glad og ydmyg over de gaver og evner jeg har.

Jeg hedder Caroliinee. Jeg har 25 års erfaring som spirituelt medie og behandler. Min hensigt er at skabe glæde og balance i folk, så de kan komme videre og skabe sig mere af det liv de ønsker sig. Finde deres passion i livet og få redskaber til at opnå deres drømme og mål. Det er mit mål at de bliver  endnu mere afklaret omkring deres situation og eventuelle udfordringer, som de møder på deres vej. Jeg synes, det er rigtig spændende og tilfredsstilende at hjælpe andre på en dybdegående måde og opleve folk blive glade for den hjælp jeg giver dem. At de føler det giver dem mening. Jeg er meget glad og ydmyg over de gaver og evner jeg har. Jeg er uddannet Clairvoyant, Ny Tids Healer, Sjælsrejsereleaser, Kanal, Medie og og OmnisoulTerapeut. Medieuddannelsen har jeg taget ved Lone Hertz ”The magic in you.” Resten hr jeg taget ved Ilse Johannesen, Den gyldne sol. Derudover lægger jeg Tarotkort. Tarotkorttydning har jeg arbejdet med i 30 år. 

Jeg glæder mig rigtig meget til at hjælpe dig. 

Uddannelse

Jeg er uddannet Clairvoyant, Ny Tids Healer, Sjælsrejsereleaser, Kanal, Medie og og OmnisoulTerapeut. Medieuddannelsen har jeg taget ved Lone Hertz ”The magic in you.” Mine andre uddannelser har jeg taget ved Ilse Johannesen, Den gyldne sol. Derudover lægger jeg Tarotkort. Tarotkorttydning har jeg arbejdet med i 30 år. Jeg glæder mig rigtig meget til at hjælpe dig.