Healingen løsner op for eventuelle blokeringer og ofte kommer der budskaber fra den anden side, om årsagen.

Ny Tids Healing

Ny Tids Healing

Ny Tids Healing foregår med Engle og Mestre og andre healende energier i Universet såsom Planeter og Stjerner, som jeg tuner ind på. Healingen kan foregå siddende eller liggende. Jeg healer både fysiske og psykiske områder og ligeledes hvis der ligger noget fra tidligere liv og blokerer. Healingen løsner op for eventuelle blokeringer og der kommer til tider budskaber fra den anden side, om årsagen til blokeringerne. Jeg kobler healingen med clairvoyance, så jeg kan se hvor de fastlåste mønstre kommer fra. Ligeledes kommer der clairvoyante budskaber under hele healingen, som du kan høre imens.

Jeg kan varmt anbefale Christina. Hun er ikke mindre end et fantastisk menneske, med en fantastisk evne. Jeg har haft kontakt med hende over facetime og hun har ramt plet spot on i 100% af alt, hvad hun har sagt. Jeg har stillet direkte spørgsmål og fået klare svar. Derudover har hun givet mig en indsigt, som jeg ikke selv har tænkt over, herunder større indsigt i mig selv, og berørt områder, der gør, at jeg nu kan få sat tingene i rette perspektiv. Jeg vil klart bruge hende igen.

Berit Hansen